catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Možnosti konzervace plnotučné...
Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Navrátilová, Kristýna
(Dissertant)
Other Authors:
Gál, Robert
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2012
Subjects:
plnotučná hořčice
CPM
kvasinky
plísně
pasterizace
osmotický tlak
invertní cukr
full-fat mustard
yeats
molds
pasteurization
osmotic pressure
invert sugar
diplomová práce
Physical Description:
59 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy
by: Navrátilová, Kristýna
Published: (2010)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Neuvěřitelná tajemství hořčice
by: Antol, Marie Nadine
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Příprava a vlastnosti směsí k výrobě mražených krémů
by: Vostarková, Michaela
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Modelování procesu konzervace surových kůží
by: Pluskal, Petr
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Kolostrum - zdroj bioaktivních látek
by: Bulíčková, Kristýna
Published: (2017)
×
Loading...