Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Navrátilová, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
CPM
Physical Description: 59 s.

Cover

LEADER 01438ntm a22004097u 4500
001 zp25804
041 |a cze 
100 1 |a Navrátilová, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů 
246 |a Conservation of Mustard without the Use of Chemical Preservatives 
260 |c 2012 
300 |a 59 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a plnotučná hořčice 
653 |a CPM 
653 |a kvasinky 
653 |a plísně 
653 |a pasterizace 
653 |a osmotický tlak 
653 |a invertní cukr 
653 |a full-fat mustard 
653 |a CPM 
653 |a yeats 
653 |a molds 
653 |a pasteurization 
653 |a osmotic pressure 
653 |a invert sugar 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22561  |y Plný text v Digitální knihovně UTB