Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Možnosti konzervace plnotučné...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Navrátilová, Kristýna (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
plnotučná hořčice
CPM
kvasinky
plísně
pasterizace
osmotický tlak
invertní cukr
full-fat mustard
yeats
molds
pasteurization
osmotic pressure
invert sugar
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description59 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy
    by: Navrátilová, Kristýna
    Published: 2010
  • Neuvěřitelná tajemství hořčice
    by: Antol, Marie Nadine
    Published: 2008
  • Příprava a vlastnosti směsí k výrobě mražených krémů
    by: Vostarková, Michaela
    Published: 2008
  • Kolostrum - zdroj bioaktivních látek
    by: Bulíčková, Kristýna
    Published: 2017
  • Povrchové vlastnosti biaxiálně orientovaných polyesterových fólií
    by: Trávníček, Jan
    Published: 2017

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025