catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Systém HACCP a bezpečnost pokr...
Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Kotůlek, Jakub
(Dissertant)
Other Authors:
Vaňátková, Zuzana
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2010
Subjects:
HACCP
legislativa
CCP
CP
mikrobiologická analýza
legislation
microbiological analysis
bakalářská práce
Physical Description:
59 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Postavení firmy ASP CZECH s.r.o. na trhu doplňků stravy
by: Fotterová, Vendula
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Systém HACCP v pekárenství a zpracování analýzy nebezpečí
by: Bártek, Josef
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP
by: Maděrová, Jitka
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Aplikace systému HACCP ve společném stravování
by: Venclová, Lucie
Published: (2007)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech
by: Skrzeková, Milada
Published: (2012)
×
Loading...