|
|
|
|
LEADER |
01339ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp15442 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kotůlek, Jakub
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice
|
246 |
|
|
|a HACCP system and dishes safety of the basic school and kindergarten refectory in Horní Moštenice
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 59 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a legislativa
|
653 |
|
|
|a CCP
|
653 |
|
|
|a CP
|
653 |
|
|
|a mikrobiologická analýza
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a legislation
|
653 |
|
|
|a CCP
|
653 |
|
|
|a CP
|
653 |
|
|
|a microbiological analysis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Vaňátková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/12895
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|