Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kotůlek, Jakub (Dissertant)
Other Authors: Vaňátková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
CCP
CP
Physical Description: 59 s.

Cover

LEADER 01339ntm a22003617u 4500
001 zp15442
041 |a cze 
100 1 |a Kotůlek, Jakub  |4 dis 
245 1 0 |a Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice 
246 |a HACCP system and dishes safety of the basic school and kindergarten refectory in Horní Moštenice 
260 |c 2010 
300 |a 59 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a HACCP 
653 |a legislativa 
653 |a CCP 
653 |a CP 
653 |a mikrobiologická analýza 
653 |a HACCP 
653 |a legislation 
653 |a CCP 
653 |a CP 
653 |a microbiological analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Vaňátková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/12895  |y Plný text v Digitální knihovně UTB