Official methods for the determination of trans fat

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Mossoba, Magdi M.
Format: eBook
Language: English
Published: Champaign, Ill. : AOCS Press, c2003.
Subjects:
ISBN: 9781439822104
Physical Description: vii, 22 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01204cam a2200313 a 4500
001 75522
003 CZ ZlUTB
005 20200530174504.0
006 m d
007 cr un
008 030423s2003 ilua sb 000 0 eng
020 |a 9781439822104  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Official methods for the determination of trans fat  |h [elektronický zdroj] /  |c Magdi M. Mossoba ... [et al.]. 
260 |a Champaign, Ill. :  |b AOCS Press,  |c c2003. 
300 |a vii, 22 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references (p. 20-22). 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Fat content. 
650 0 |a Trans fatty acids. 
650 0 |a Gas chromatography. 
650 0 |a Spectrum analysis. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Mossoba, Magdi M. 
776 1 |z 9781893997455 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/ISBN/9781439822104  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75522  |d 75522