catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Konzervárenské suroviny
Konzervárenské suroviny
Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors:
Blattný, Ctibor, 1897-1978
(Author)
,
Ingr, Ivo, 1936-2016
(Author)
,
Pipek, Petr, 1952-
(Author)
Corporate Author:
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
SNTL,
1986
Edition:
Vyd. 3. přeprac.
Subjects:
konzervace potravin
potraviny
vysokoškolská skripta
Physical Description:
215 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Teoretické základy konzervace potravin
by: Kyzlink, Vladimír, 1915-2008
Published: (1988)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Základy konzervace potravin
by: Kyzlink, Vladimír, 1915-2008
Published: (1980)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Sborník Vysoké školy chemicko-technologické v Praze (1991). E63,
Published: (1991)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Základy technologie masa
by: Pipek, Petr, 1952-
Published: (1998)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Zdravotní, ekonomické a technologické dopady používání principů konvenience v gastronomii
by: Handl, Martin
Published: (2013)
×
Loading...