Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Zdravotní, ekonomické a techno...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Zdravotní, ekonomické a technologické dopady používání principů konvenience v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Handl, Martin (Dissertant)
Other Authors Forman, Václav (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
stravování
konvenientní potraviny
postupy vaření
nezávadnost potravin
konzervace
eating
convenience food
cooking practices
food safety
conservation
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description66 s. (82 743 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko
    by: Vaňková, Jana
    Published: 2010
  • Autorská kuchařka
    by: Štefková, Silvie
    Published: 2012
  • Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují.
    by: Dlabačová, Lenka
    Published: 2007
  • Úprava surovin a podmínek výroby vařeného sýra
    by: Thon, Zdeněk
    Published: 2011
  • Ready-to-eat foods microbial concerns and control measures
    Published: 2010

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025