catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Konzervárenské suroviny
Description
Konzervárenské suroviny
Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors:
Blattný, Ctibor, 1897-1978
(Author)
,
Ingr, Ivo, 1936-2016
(Author)
,
Pipek, Petr, 1952-
(Author)
Corporate Author:
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
SNTL,
1986
Edition:
Vyd. 3. přeprac.
Subjects:
konzervace potravin
potraviny
vysokoškolská skripta
Physical Description:
215 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Bibliography:
Obsahuje bibliografii
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Základy konzervace potravin
by: Kyzlink, Vladimír, 1915-2008
Published: (1980)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Teoretické základy konzervace potravin
by: Kyzlink, Vladimír, 1915-2008
Published: (1988)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Sborník Vysoké školy chemicko-technologické v Praze (1991). E63,
Published: (1991)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Základy technologie masa
by: Pipek, Petr, 1952-
Published: (1998)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Zdravotní, ekonomické a technologické dopady používání principů konvenience v gastronomii
by: Handl, Martin
Published: (2013)
×
Loading...