catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Vliv definovaných aminokyselin...
Vliv definovaných aminokyselin na vlastnosti pšeničného těsta.
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Borutová, Andrea
(Dissertant)
Other Authors:
Pečivová, Pavlína
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2008
Subjects:
pšeničná mouka
lepek
těsto
aminokyselina
reologie
wheat flour
gluten
dough
amino acid
rheology
diplomová práce
Physical Description:
68 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv aditivních látek na reologické vlastnosti pšeničných těst
by: Bílková, Hana
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
by: Psotová, Adéla
Published: (2014)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Metody detekce bílkovinných frakcí v mouce
by: Dvořák, Marek
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta
by: Kundera, Vít
Published: (2020)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv granulace bezlepkové mouky na fyzikální vlastnosti těsta a pečiva
by: Rybárová, Ľubomíra
Published: (2016)
×
Loading...