Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv definovaných aminokyselin...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv definovaných aminokyselin na vlastnosti pšeničného těsta.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Borutová, Andrea (Dissertant)
Other Authors Pečivová, Pavlína (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2008
Subjects
pšeničná mouka
lepek
těsto
aminokyselina
reologie
wheat flour
gluten
dough
amino acid
rheology
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description68 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv aditivních látek na reologické vlastnosti pšeničných těst
    by: Bílková, Hana
    Published: 2009
  • Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
    by: Psotová, Adéla
    Published: 2014
  • Metody detekce bílkovinných frakcí v mouce
    by: Dvořák, Marek
    Published: 2011
  • Vliv granulace bezlepkové mouky na fyzikální vlastnosti těsta a pečiva
    by: Rybárová, Ľubomíra
    Published: 2016
  • Vliv přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta
    by: Kundera, Vít
    Published: 2020

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025