Vliv definovaných aminokyselin na vlastnosti pšeničného těsta.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Borutová, Andrea (Dissertant)
Other Authors: Pečivová, Pavlína (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 68 s.

Cover

LEADER 01318ntm a22003617u 4500
001 zp8037
041 |a cze 
100 1 |a Borutová, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv definovaných aminokyselin na vlastnosti pšeničného těsta. 
246 |a The influence of defined amino acids on the properties of wheat dough. 
260 |c 2008 
300 |a 68 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a pšeničná mouka 
653 |a lepek 
653 |a těsto 
653 |a aminokyselina 
653 |a reologie 
653 |a wheat flour 
653 |a gluten 
653 |a dough 
653 |a amino acid 
653 |a rheology 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pečivová, Pavlína  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7433  |y Plný text v Digitální knihovně UTB