|
|
|
|
LEADER |
01318ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp8037 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Borutová, Andrea
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv definovaných aminokyselin na vlastnosti pšeničného těsta.
|
246 |
|
|
|a The influence of defined amino acids on the properties of wheat dough.
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 68 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a pšeničná mouka
|
653 |
|
|
|a lepek
|
653 |
|
|
|a těsto
|
653 |
|
|
|a aminokyselina
|
653 |
|
|
|a reologie
|
653 |
|
|
|a wheat flour
|
653 |
|
|
|a gluten
|
653 |
|
|
|a dough
|
653 |
|
|
|a amino acid
|
653 |
|
|
|a rheology
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Pečivová, Pavlína
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7433
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|