catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Využití moderních metod při sl...
Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Kučabová, Veronika
(Dissertant)
Other Authors:
Buňková, Leona
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2019
Subjects:
Fermentovaný masný výrobek
Quick-Dry-Slice
Denaturační gradientová gelová elektro-foréza
Fermented meat products
Denaturing gradient gel electrophoresis
diplomová práce
Physical Description:
80 s. (116245)
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Změny vývoje mikroflóry během výroby a skladování masného výrobku
by: Kalousová, Iveta
Published: (2016)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Gel electrophoresis : essential data
by: Patel, D.
Published: (1994)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Electrophoresis : theory, techniques, and biochemical and clinical applications
by: Andrews, Anthony T.
Published: (1986)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků fermentovaných masných výrobků během zrání
by: Riemel, Jakub
Published: (2021)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
by: Illík, Antonín
Published: (2022)
×
Loading...