|
|
|
|
LEADER |
01296ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp49859 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kučabová, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku
|
246 |
|
|
|a The Use of Modern Methods for Monitoring the Microflora in Fermented Meat Products
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 80 s. (116245)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Fermentovaný masný výrobek
|
653 |
|
|
|a Quick-Dry-Slice
|
653 |
|
|
|a Denaturační gradientová gelová elektro-foréza
|
653 |
|
|
|a Fermented meat products
|
653 |
|
|
|a Quick-Dry-Slice
|
653 |
|
|
|a Denaturing gradient gel electrophoresis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/43823
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|