Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kučabová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 80 s. (116245)

Cover

LEADER 01296ntm a22003137u 4500
001 zp49859
041 |a cze 
100 1 |a Kučabová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku 
246 |a The Use of Modern Methods for Monitoring the Microflora in Fermented Meat Products 
260 |c 2019 
300 |a 80 s. (116245) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Fermentovaný masný výrobek 
653 |a Quick-Dry-Slice 
653 |a Denaturační gradientová gelová elektro-foréza 
653 |a Fermented meat products 
653 |a Quick-Dry-Slice 
653 |a Denaturing gradient gel electrophoresis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/43823  |y Plný text v Digitální knihovně UTB