Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Využití moderních metod při sl...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kučabová, Veronika (Dissertant)
Other Authors Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2019
Subjects
Fermentovaný masný výrobek
Quick-Dry-Slice
Denaturační gradientová gelová elektro-foréza
Fermented meat products
Denaturing gradient gel electrophoresis
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description80 s. (116245)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Změny vývoje mikroflóry během výroby a skladování masného výrobku
    by: Kalousová, Iveta
    Published: 2016
  • Gel electrophoresis : essential data
    by: Patel, D.
    Published: 1994
  • Electrophoresis : theory, techniques, and biochemical and clinical applications
    by: Andrews, Anthony T.
    Published: 1986
  • Vývoj mikroflóry u modelových vzorků fermentovaných masných výrobků během zrání
    by: Riemel, Jakub
    Published: 2021
  • Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
    by: Illík, Antonín
    Published: 2022

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025