catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Využití moderních metod při sl...
  • Holdings

Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kučabová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Fermentovaný masný výrobek
Quick-Dry-Slice
Denaturační gradientová gelová elektro-foréza
Fermented meat products
Denaturing gradient gel electrophoresis
diplomová práce
Physical Description: 80 s. (116245)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Změny vývoje mikroflóry během výroby a skladování masného výrobku
    by: Kalousová, Iveta
    Published: (2016)
  • Gel electrophoresis : essential data
    by: Patel, D.
    Published: (1994)
  • Electrophoresis : theory, techniques, and biochemical and clinical applications
    by: Andrews, Anthony T.
    Published: (1986)
  • Vývoj mikroflóry u modelových vzorků fermentovaných masných výrobků během zrání
    by: Riemel, Jakub
    Published: (2021)
  • Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
    by: Illík, Antonín
    Published: (2022)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...