catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Tavené sýry s ochucujícími slo...
Tavené sýry s ochucujícími složkami
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Tomášková, Petra
(Dissertant)
Other Authors:
Buňka, František
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2014
Subjects:
Tavený sýr
tavicí soli
konzistence
příchuť
texturní profilová analýza
senzorická analýza
Processed cheese
emulsifying salts
consistency
off-flavour
texture profile analysis
sensory analysis
diplomová práce
Physical Description:
84 s. ( 101 464 znaků).
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv koncentrace vybraných hydrokoloidů na texturní vlastnosti tavených sýrů
by: Novák, Pavel
Published: (2013)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv různého složení binárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
by: Galiová, Lucie
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
by: Peníšková, Iva
Published: (2023)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv aplikace různých polyfosforečnanů na texturní vlastnosti tavených sýrů
by: Mančík, Pavel
Published: (2013)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí
by: Šantová, Kristýna
Published: (2022)
×
Loading...