Tavené sýry s ochucujícími složkami

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tomášková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 84 s. ( 101 464 znaků).

Cover

LEADER 01440ntm a22003857u 4500
001 zp34477
041 |a cze 
100 1 |a Tomášková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Tavené sýry s ochucujícími složkami 
246 |a Processed Cheese with Flavouring 
260 |c 2014 
300 |a 84 s. ( 101 464 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tavený sýr 
653 |a tavicí soli 
653 |a konzistence 
653 |a příchuť 
653 |a texturní profilová analýza 
653 |a senzorická analýza 
653 |a Processed cheese 
653 |a emulsifying salts 
653 |a consistency 
653 |a off-flavour 
653 |a texture profile analysis 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28761  |y Plný text v Digitální knihovně UTB