|
|
|
|
LEADER |
01440ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp34477 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Tomášková, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Tavené sýry s ochucujícími složkami
|
246 |
|
|
|a Processed Cheese with Flavouring
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 84 s. ( 101 464 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Tavený sýr
|
653 |
|
|
|a tavicí soli
|
653 |
|
|
|a konzistence
|
653 |
|
|
|a příchuť
|
653 |
|
|
|a texturní profilová analýza
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a Processed cheese
|
653 |
|
|
|a emulsifying salts
|
653 |
|
|
|a consistency
|
653 |
|
|
|a off-flavour
|
653 |
|
|
|a texture profile analysis
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28761
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|