catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Analýza nebezpečí a kritické k...
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Jílková, Pavla
(Dissertant)
Other Authors:
Černíková, Michaela
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2013
Subjects:
HACCP
kritický kontrolní bod
analýza nebezpečí
sušenky
Critical Control Point
hazard analysis
cookies
diplomová práce
Physical Description:
110 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
by: Šmídová, Věra
Published: (2020)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Analýza rizik rekreačního střediska a návrh zlepšení
by: Škaloudová, Hana
Published: (2015)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
by: Blahová, Kateřina
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.
by: Popelková, Markéta
Published: (2005)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Aplikace systému HACCP ve společném stravování
by: Venclová, Lucie
Published: (2007)
×
Loading...