Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jílková, Pavla (Dissertant)
Other Authors: Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 110 s.

Cover

LEADER 01292ntm a22003377u 4500
001 zp31052
041 |a cze 
100 1 |a Jílková, Pavla  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek 
246 |a Hazard Analysis and Critical Control Points in the Production of Biscuits 
260 |c 2013 
300 |a 110 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a HACCP 
653 |a kritický kontrolní bod 
653 |a analýza nebezpečí 
653 |a sušenky 
653 |a HACCP 
653 |a Critical Control Point 
653 |a hazard analysis 
653 |a cookies 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Černíková, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23594  |y Plný text v Digitální knihovně UTB