catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Search
Zásady systémů HACCP a jeho ko...
Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Skrzeková, Milada
(Dissertant)
Other Authors:
Matějíčková, Radmila
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2012
Subjects:
HACCP
legislativa
nebezpečí potravin
zdravotně nezávadné potraviny
legislation
danger of food
in terms of health unsoud food
bakalářská práce
Physical Description:
50 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Making the most of HACCP learning from others' experience
Published: (2001)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv Evropské uni na legislativu společného stravování v ČR
by: Vaclová, Hana
Published: (2007)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
by: Šmídová, Věra
Published: (2020)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Zhodnocení rizik sportovních akcí z pohledu Policie ČR
by: Roman, Lukáš
Published: (2017)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Analýza a řízení rizik ve vybrané společnosti
by: Ševčíková, Monika
Published: (2014)
×
Loading...