Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Skrzeková, Milada (Dissertant)
Other Authors: Matějíčková, Radmila (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 50 s.

Cover

LEADER 01367ntm a22003377u 4500
001 zp25528
041 |a cze 
100 1 |a Skrzeková, Milada  |4 dis 
245 1 0 |a Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech 
246 |a The Principles of the HACCP System and its Specific Applications in Food Processing Operations 
260 |c 2012 
300 |a 50 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a HACCP 
653 |a legislativa 
653 |a nebezpečí potravin 
653 |a zdravotně nezávadné potraviny 
653 |a HACCP 
653 |a legislation 
653 |a danger of food 
653 |a in terms of health unsoud food 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Matějíčková, Radmila  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23402  |y Plný text v Digitální knihovně UTB