catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Search
Možnosti využití netradičních...
Možnosti využití netradičních komponent v technologii mléčných fermentovaných výrobků
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Kukačka, Roman
(Dissertant)
Other Authors:
Březina, Pavel
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2006
Subjects:
fermentované mléčné výrobky
brokolice
organoleptické vlastnosti
zeleninovo-ovocná šťáva
fermented dairy products
broccoli
organoleptic properties
vegetable-fruit juice
diplomová práce
Physical Description:
103 s. 18 s. obr. příloh
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv
by: Ondrušíková, Drahomíra
Published: (2012)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů
by: Lukaszczyková, Karla
Published: (2018)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba šťáv, nektarů a ovocných nápojů
by: Machalová, Magdaléna
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Charakteristika košťálové zeleniny z hlediska významných výživových látek
by: Jonášová, Martina
Published: (2012)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Historie a technologie výroby fermentovaných mléčných výrobků v České republice
by: Šindlerová, Jitka
Published: (2009)
×
Loading...