Možnosti využití netradičních komponent v technologii mléčných fermentovaných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kukačka, Roman (Dissertant)
Other Authors: Březina, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 103 s. 18 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01402ntm a22003377u 4500
001 zp2270
041 |a cze 
100 1 |a Kukačka, Roman  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti využití netradičních komponent v technologii mléčných fermentovaných výrobků 
246 |a Possibilities of usage of non-conventional components in technology of milk fermented products 
260 |c 2006 
300 |a 103 s. 18 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy 
500 |a Studijní obor: Economics and hygiene of nutrition 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a fermentované mléčné výrobky 
653 |a brokolice 
653 |a organoleptické vlastnosti 
653 |a zeleninovo-ovocná šťáva 
653 |a fermented dairy products 
653 |a broccoli 
653 |a organoleptic properties 
653 |a vegetable-fruit juice 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Březina, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1929  |y Plný text v Digitální knihovně UTB