|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp2270 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Kukačka, Roman
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Možnosti využití netradičních komponent v technologii mléčných fermentovaných výrobků
|
| 246 |
|
|
|a Possibilities of usage of non-conventional components in technology of milk fermented products
|
| 260 |
|
|
|c 2006
|
| 300 |
|
|
|a 103 s. 18 s. obr. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Economics and hygiene of nutrition
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
| 653 |
|
|
|a fermentované mléčné výrobky
|
| 653 |
|
|
|a brokolice
|
| 653 |
|
|
|a organoleptické vlastnosti
|
| 653 |
|
|
|a zeleninovo-ovocná šťáva
|
| 653 |
|
|
|a fermented dairy products
|
| 653 |
|
|
|a broccoli
|
| 653 |
|
|
|a organoleptic properties
|
| 653 |
|
|
|a vegetable-fruit juice
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Březina, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1929
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|