catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Zavádění systému HACCP v potra...
Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Popelková, Markéta
(Dissertant)
Other Authors:
Heinzová, Romana
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2005
Subjects:
ISO normy
kritický kontrolní bod
kvalita a bezpečnost potravin
nezávadnost potravin
systém HACCP
výrobní proces
ISO norms
critical control point
quality and safety of food
food-prevention
HACCP system
production process
bakalářská práce
Physical Description:
62 s., 7 s. obr. příloh
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
by: Šmídová, Věra
Published: (2020)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
by: Jílková, Pavla
Published: (2013)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
by: Blahová, Kateřina
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské
by: Cahlíková, Kateřina
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku
by: Bartošková, Lenka
Published: (2018)
×
Loading...