Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Popelková, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Heinzová, Romana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2005
Subjects:
Physical Description: 62 s., 7 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01527ntm a22003857u 4500
001 zp1190
041 |a cze 
100 1 |a Popelková, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o. 
246 |a Introduction of HACCP System in the Food-processing Company JH-Jiří Holzer, s.r.o. 
260 |c 2005 
300 |a 62 s., 7 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Management a ekonomika 
500 |a Studijní obor: Management and economics 
500 |a Ústav: Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a ISO normy 
653 |a kritický kontrolní bod 
653 |a kvalita a bezpečnost potravin 
653 |a nezávadnost potravin 
653 |a systém HACCP 
653 |a výrobní proces 
653 |a ISO norms 
653 |a critical control point 
653 |a quality and safety of food 
653 |a food-prevention 
653 |a HACCP system 
653 |a production process 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Heinzová, Romana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/35986  |y Plný text v Digitální knihovně UTB