catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Search
Výskyt bakterií rodu Bacillus...
Výskyt bakterií rodu Bacillus v dehydrovaných potravinách
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Táborská, Kateřina
(Dissertant)
Other Authors:
Doležalová, Magda
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2009
Subjects:
Bacillus
Bacillus cereus
cereulid
dehydrované výrobky
enterotoxiny
dehydrated products
enterotoxins
bakalářská práce
Physical Description:
51 s., 2 s. příloh
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Účinky monoacylglycerolů na růst Bacillus sp. v tavených sýrech
by: Navrátil, Jan
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv monolaurinu na růst sporulujících bakterií v tavených sýrech
by: Gergela, David
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv kyseliny mléčné na potravinářsky významné mikroorganismy.
by: Lukešová, Martina
Published: (2006)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Antibakteriální účinek tavící soli HBS (polyfosforečnan s dlouhým lineárním řetězcem).
by: Nováková, Adéla
Published: (2006)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv Tecome lapacho na růst vybraných druhů prokaryotických a eukaryotických organismů
by: Fomiczewová, Helena
Published: (2008)
×
Loading...