Výskyt bakterií rodu Bacillus v dehydrovaných potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Táborská, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 51 s., 2 s. příloh

Cover

LEADER 01287ntm a22003617u 4500
001 zp11719
041 |a cze 
100 1 |a Táborská, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Výskyt bakterií rodu Bacillus v dehydrovaných potravinách 
246 |a Incidence of Bacillus in dehydrated food 
260 |c 2009 
300 |a 51 s., 2 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Bacillus 
653 |a Bacillus cereus 
653 |a cereulid 
653 |a dehydrované výrobky 
653 |a enterotoxiny 
653 |a Bacillus 
653 |a Bacillus cereus 
653 |a cereulid 
653 |a dehydrated products 
653 |a enterotoxins 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7832  |y Plný text v Digitální knihovně UTB