Novel and alternative methods in food processing : biotechnological, physicochemical, and mathematical approaches

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Veena, N. (Editor), Goyal, Megh R., (Editor), Watharkar, Ritesh B., (Editor)
Format: eBook
Language: English
Published: Palm Bay, FL, USA ; Burlington, ON, Canada : Boca Raton, FL, USA ; Abingdon, Oxon, UK : Apple Academic Press ; CRC Press, 2023.
Edition: First edition.
Series: Innovations in agricultural and biological engineering.
Subjects:
ISBN: 9781003328605
9781000735598
9781000735178
9781774911624
9781774911631
Physical Description: 1 online resource.

Cover

Table of contents

Description
Bibliography: Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN: 9781003328605
9781000735598
9781000735178
9781774911624
9781774911631
Access: Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty