Novel and alternative methods in food processing : biotechnological, physicochemical, and mathematical approaches

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Veena, N. (Editor), Goyal, Megh R., (Editor), Watharkar, Ritesh B., (Editor)
Format: eBook
Language: English
Published: Palm Bay, FL, USA ; Burlington, ON, Canada : Boca Raton, FL, USA ; Abingdon, Oxon, UK : Apple Academic Press ; CRC Press, 2023.
Edition: First edition.
Series: Innovations in agricultural and biological engineering.
Subjects:
ISBN: 9781003328605
9781000735598
9781000735178
9781774911624
9781774911631
Physical Description: 1 online resource.

Cover

Table of contents

LEADER 02505cam a2200601 i 4500
001 110856
003 CZ-ZlUTB
005 20250701152346.0
006 m o d
007 cr cnu---unuuu
008 221129s2023 flu fo 001 0 eng
999 |c 110856  |d 110856 
020 |a 9781003328605  |q (ebook) 
020 |a 9781000735598  |q (electronic bk. : EPUB) 
020 |a 9781000735178  |q (electronic bk. : PDF) 
020 |z 9781774911624  |q (hardcover) 
020 |z 9781774911631  |q (paperback) 
024 7 |a 10.1201/9781003328605  |2 doi 
035 |a (OCoLC)1351939078 
035 |a (OCoLC-P)1351939078 
040 |a OCoLC-P  |b eng  |e rda  |c OCoLC-P 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a (0.034.2:08)  |2 MRF 
080 |a (082)  |2 MRF 
245 0 0 |a Novel and alternative methods in food processing :  |b biotechnological, physicochemical, and mathematical approaches /  |c edited by N. Veena, PhD, Megh R. Goyal, PhD, Ritesh B. Watharkar, PhD. 
250 |a First edition. 
264 1 |a Palm Bay, FL, USA ;  |a Burlington, ON, Canada :  |b Apple Academic Press ;  |a Boca Raton, FL, USA ;  |a Abingdon, Oxon, UK :  |b CRC Press,  |c 2023. 
300 |a 1 online resource. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
490 1 |a Innovations in agricultural and biological engineering 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
650 0 7 |a výroba potravin  |7 ph301374  |2 czenas 
650 0 9 |a food technology  |2 eczenas 
650 0 9 |a food industry  |2 eczenas 
650 0 9 |a food production  |2 eczenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 7 |a sborníky  |7 fd163935  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
655 9 |a papers of several authors  |2 eczenas 
700 1 |a Veena, N.  |q (Nagaraj),  |e editor. 
700 1 |a Goyal, Megh R.,  |e editor. 
700 1 |a Watharkar, Ritesh B.,  |e editor. 
830 0 |a Innovations in agricultural and biological engineering. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://www.taylorfrancis.com/books/9781003328605  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |c EBOOK-TN  |c TAYLOR 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ