catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Search
Výroba sýrů typu Moravský boch...
Výroba sýrů typu Moravský bochník
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Štachová, Zuzana
(Dissertant)
Other Authors:
Pachlová, Vendula
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2016
Subjects:
tvrdé sýry
moravský bochník
hard- cheese
Moravian loaf
bakalářská práce
Physical Description:
52 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Projekt uplatnění nástrojů demarketingu v cestovním ruchu v CHKO Moravský kras
by: Švagerková, Lucie
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv přídavku kyseliny adipové jako náhrady tavicích solí na vybrané texturní parametry tavených sýrů.
by: Mančík, Pavel
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv doby prozrálosti vybraných sýrů švýcarského typu na konzistenci tavených sýrů s různou skladbou tavicích solí
by: Maděrová, Simona
Published: (2015)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba sýrů typu pasta filata z různých druhů mléka
by: Slintáková, Kateřina
Published: (2017)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Moravská národnost a její vývoj ve společnosti
by: Šebesta, Jaroslav
Published: (2009)
×
Loading...