Výroba sýrů typu Moravský bochník

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Štachová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01117ntm a22002897u 4500
001 zp38506
041 |a cze 
100 1 |a Štachová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba sýrů typu Moravský bochník 
246 |a Production of Moravian Loaf Type Cheese 
260 |c 2016 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tvrdé sýry 
653 |a moravský bochník 
653 |a hard- cheese 
653 |a Moravian loaf 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39316  |y Plný text v Digitální knihovně UTB