catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Mastné kyseliny v různých druz...
Mastné kyseliny v různých druzích potravin
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Jelínková, Dana
(Dissertant)
Other Authors:
Buňka, František
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2011
Subjects:
mastné kyseliny
oxidace mastných kyselin
monoenové mastné kyseliny
polyenové mastné kyseliny
trans nenasycené mastné kyseliny
fatty acids
fatty acid oxidation
monounsaturated fatty acids
polyunsaturated fatty acids
trans - unsaturated fatty acids
bakalářská práce
Physical Description:
44 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Obsah polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vliv na lidské zdraví
by: Vránová, Adéla
Published: (2016)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mastné kyseliny mikroorganismů a možnosti jejich identifikace
by: Bártová, Kateřina
Published: (2007)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Lipolytická aktivita potravinářsky významných bakterií
by: Miklíčková, Vladěna
Published: (2015)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Oblast využití sóji pro lidskou výživu
by: Klčovská, Pavlína
Published: (2007)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Esenciální mastné kyseliny v potravinách a potravinových doplňcích v ČR
by: Mikšík, Roman
Published: (2011)
×
Loading...