|
|
|
|
LEADER |
01373ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp14872 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jelínková, Dana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mastné kyseliny v různých druzích potravin
|
246 |
|
|
|a Fatty Acids in Different Kinds of Food
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 44 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a oxidace mastných kyselin
|
653 |
|
|
|a monoenové mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a polyenové mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a trans nenasycené mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a fatty acids
|
653 |
|
|
|a fatty acid oxidation
|
653 |
|
|
|a monounsaturated fatty acids
|
653 |
|
|
|a polyunsaturated fatty acids
|
653 |
|
|
|a trans - unsaturated fatty acids
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15900
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|