Mastné kyseliny v různých druzích potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jelínková, Dana (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 44 s.

Cover

LEADER 01373ntm a22003617u 4500
001 zp14872
041 |a cze 
100 1 |a Jelínková, Dana  |4 dis 
245 1 0 |a Mastné kyseliny v různých druzích potravin 
246 |a Fatty Acids in Different Kinds of Food 
260 |c 2011 
300 |a 44 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a oxidace mastných kyselin 
653 |a monoenové mastné kyseliny 
653 |a polyenové mastné kyseliny 
653 |a trans nenasycené mastné kyseliny 
653 |a fatty acids 
653 |a fatty acid oxidation 
653 |a monounsaturated fatty acids 
653 |a polyunsaturated fatty acids 
653 |a trans - unsaturated fatty acids 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15900  |y Plný text v Digitální knihovně UTB