Olive oil chemistry and technology

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: American Oil Chemists' Society.
Other Authors: Boskou, Dimitrios.
Format: eBook
Language: English
Published: Champaign, Ill. : AOCS Press, 2006.
Edition: 2nd ed.
Subjects:
ISBN: 9781439832028
Physical Description: xi, 268 p.

Cover

Table of contents

LEADER 01293cam a2200325 a 4500
001 75617
003 CZ ZlUTB
005 20200530174517.0
006 m d
007 cr un
008 060118s2006 ilu sb 001 0 eng d
020 |a 9781439832028  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Olive oil  |h [elektronický zdroj] :  |b chemistry and technology /  |c editor, Dimitrios Boskou. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Champaign, Ill. :  |b AOCS Press,  |c 2006. 
300 |a xi, 268 p. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
505 0 |a pt. 1. Overview and economics -- pt. 2. Chemistry, properties, health effects -- pt. 3. Processing and application. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Olive oil. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Boskou, Dimitrios. 
710 2 |a American Oil Chemists' Society. 
776 1 |z 189399788X 
776 1 |z 9781893997882 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781439832028  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75617  |d 75617