catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Cizorodé látky v bramborách v...
Cizorodé látky v bramborách v závislosti na jejich kuchyňském zpracování
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Číž, Radek
(Dissertant)
Other Authors:
Rop, Otakar
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2005
Subjects:
brambory
cizorodé látky
dusičnany
glykoalkaloidy
akrylamidy
potatoes
inorganic substances
nitrates
glycoalkaloids
acryamids
bakalářská práce
Physical Description:
42 s. , 2 str. tab. příloh
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Antioxidanty v bramborách
by: Konečná, Jana
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv technologického zpracování brambor na jejich chemické složení
by: Pivodová, Jana
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologické zpracování brambor
by: Prosser, Jiří
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Nové trendy ve výrobě bramborového škrobu a výrobky z něj
by: Slaměníková, Hana
Published: (2010)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv rtuti na chemické složení bramborových hlíz
by: Brodinová, Petra
Published: (2005)
×
Loading...