Cizorodé látky v bramborách v závislosti na jejich kuchyňském zpracování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Číž, Radek (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2005
Subjects:
Physical Description: 42 s. , 2 str. tab. příloh

Cover

LEADER 01339ntm a22003617u 4500
001 zp955
041 |a cze 
100 1 |a Číž, Radek  |4 dis 
245 1 0 |a Cizorodé látky v bramborách v závislosti na jejich kuchyňském zpracování 
246 |a The inorganic substances in a potatoes in dependance of their kitchen processing 
260 |c 2005 
300 |a 42 s. , 2 str. tab. příloh 
500 |a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy 
500 |a Studijní obor: Economics and Hygiene of Nutrition 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a brambory 
653 |a cizorodé látky 
653 |a dusičnany 
653 |a glykoalkaloidy 
653 |a akrylamidy 
653 |a potatoes 
653 |a inorganic substances 
653 |a nitrates 
653 |a glycoalkaloids 
653 |a acryamids 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/35779  |y Plný text v Digitální knihovně UTB