|
|
|
|
LEADER |
01339ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp955 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Číž, Radek
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Cizorodé látky v bramborách v závislosti na jejich kuchyňském zpracování
|
246 |
|
|
|a The inorganic substances in a potatoes in dependance of their kitchen processing
|
260 |
|
|
|c 2005
|
300 |
|
|
|a 42 s. , 2 str. tab. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Economics and Hygiene of Nutrition
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a brambory
|
653 |
|
|
|a cizorodé látky
|
653 |
|
|
|a dusičnany
|
653 |
|
|
|a glykoalkaloidy
|
653 |
|
|
|a akrylamidy
|
653 |
|
|
|a potatoes
|
653 |
|
|
|a inorganic substances
|
653 |
|
|
|a nitrates
|
653 |
|
|
|a glycoalkaloids
|
653 |
|
|
|a acryamids
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/35779
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|