catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Sušené mléčné výrobky a kojene...
Sušené mléčné výrobky a kojenecká výživa
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Vozáková, Veronika
(Dissertant)
Other Authors:
Růžičková, Jana
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2008
Subjects:
sušené mléko
kojenci
výživa
powdered milk
suckling
nutrition
bakalářská práce
Physical Description:
61 s., 7 s. obr. příloh
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mléčné gely vyrobené ze sušených směsí
by: Škubníková, Marie
Published: (2019)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Úprava sušiny mléka pro výrobu jogurtů
by: Žíla, Petr
Published: (2014)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba sušených mléčných produktů a jejich vlastnosti
by: Večeřová, Karolína
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv surovinové skladby na vlastnosti jogurtů
by: Wildungová, Monika
Published: (2019)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků
by: Oliver, Radek
Published: (2013)
×
Loading...