catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv přídavku bílkovin na vlas...
  • Holdings

Vliv přídavku bílkovin na vlastnosti mléčných dezertů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Putalová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
mléčný dezert
izolát syrovátkového proteinu
WPI
koncentrát syrovátkového proteinu
WPC
banánová plantejnová mouka
tapioková mouka
dairy desserts
whey protein isolate
whey protein concentrate
plantain flour
tapioca flour
diplomová práce
Physical Description: 91 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
    by: Machalová, Aneta
    Published: (2023)
  • Vliv obsahu banánové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
    by: Jarošová, Eliška
    Published: (2022)
  • Využití mléčných koncentrátů a izolátů v potravinářském průmyslu
    by: Janalíková, Aneta
    Published: (2022)
  • Analýza minerálních prvků netradičních mouk
    by: Vilišová, Karolína
    Published: (2023)
  • Možnosti aplikace syrovátkových bílkovin do hovězích šunek
    by: Doubrava, Jiří
    Published: (2023)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...