catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vývoj obsahu biogenních aminů...
  • Holdings

Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu zrání sýrů v závislosti na použité doplňkové kultuře

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Škrabalová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
zrání sýrů
biogenní aminy
degradace biogenních aminů
ripening of cheeses
biogenic amines
degradation of biogenic amines
diplomová práce
Physical Description: 66 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech
    by: Krčmová, Natálie
    Published: (2020)
  • Skríning non-starterových bakterií izolovaných z potravin na schopnost degradace biogenních aminů
    by: Molková, Vendula
    Published: (2018)
  • Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy
    by: Káčerová, Simona
    Published: (2017)
  • Možnosti snížení obsahu biogenních aminů kulturami využívanými při výrobě fermentovaných masných výrobků
    by: Lhotská, Marika
    Published: (2019)
  • Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u bakterií rodu Bifidobacterium
    by: Svobodová, Zuzana
    Published: (2013)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...