catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Zpracování a kvalita plodů moř...
  • Holdings

Zpracování a kvalita plodů moře

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Navrátilová, Jiřina (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Mořské plody
měkkýši
korýši
prodloužení trvanlivosti
výhody a rizika konzumace plodů moře
Seafood
molluscs
crustaceans
extension of shelf life
benefits and risks of eating seafoods
bakalářská práce
Physical Description: 47s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Analýza a zkoušky dekontaminace mikroflóry chlazených kuřat
    by: Šoukalová, Lenka
    Published: (2007)
  • Seafood safety and quality
    Published: (2018)
  • Environmental effects on seafood availability, safety, and quality
    Published: (2011)
  • "Hodnocení efektivnosti investičního projektu ""Pražírna suchých plodů"" pro firmu Lagris, a.s." diplomová práce
    by: Voráček, David
    Published: (2000)
  • Handbook of seafood and seafood products analysis
    Published: (2010)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...