Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Technologické parametry výroby...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Technologické parametry výroby mražených krémů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Hartmanová, Lucie (Dissertant)
Other Authors Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2020
Subjects
mražený krém
výroba
technologie
kvalita
ice cream
production
technology
quality
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description38 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Příprava a vlastnosti směsí k výrobě mražených krémů
    by: Vostarková, Michaela
    Published: 2008
  • Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů
    by: Hlásná, Milena
    Published: 2010
  • Vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů
    by: Tomanová, Marcela
    Published: 2021
  • Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
    by: Borek, Šimon
    Published: 2022
  • Řešení reologických vlastností mražených krémů s vybranými příchutěmi
    by: Dítková, Veronika
    Published: 2009

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025