Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv použité suroviny na vybra...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv použité suroviny na vybrané vlastnosti tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Holas, Ondřej (Dissertant)
Other Authors Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2017
Subjects
tavený sýr
přírodní sýr
tuk
viskoelastické vlastnosti
konzistence
roztékavost
Processed cheese
natural cheese
fat
viscoelastic properties
consistency
meltability
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description59 s. (84 567 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Studium texturních vlastností blokových tavených sýrů s různými typy hydrokoloidů
    by: Havranová, Markéta
    Published: 2012
  • Měření roztékavosti u tavených sýrů
    by: Olejníková, Petra
    Published: 2012
  • Optické měření roztékavosti tavených sýrů
    by: Olejníková, Petra
    Published: 2014
  • Vliv dvoustupňového přidávání vody na viskoelastické a tribologické vlastnosti taveného sýra
    by: Vincová, Anna
    Published: 2022
  • Vliv furcellaranu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů během skladování
    by: Záblacká, Denisa
    Published: 2018

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025