catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů...
  • Holdings

Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Moudrá, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Sýr holandského typu
zrání sýrů
proteolýza
obsah soli
Dutch - type cheese
cheese ripening
proteolysis
salt content
diplomová práce
Physical Description: 91 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
    by: Křišťálová, Nikola
    Published: (2017)
  • Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek
    by: Michálková, Renata
    Published: (2011)
  • Vliv vlhkosti prostředí na vlastnosti sýrů holandského typu
    by: Herberová, Věra
    Published: (2014)
  • Hmotnostní ztráty sýrů holandského typu během zrání
    by: Špunarová, Martina
    Published: (2012)
  • Vliv přídavku vybraných dekarboxyláza-pozitivních zákysových bakterií mléčného kvašení na jakostní parametry modelových přírodních sýrů
    by: Glawatá, Kristýna
    Published: (2014)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...