catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Přístupy ke studiu mikrobiální...
Přístupy ke studiu mikrobiální diverzity potravin
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Holas, Ondřej
(Dissertant)
Other Authors:
Doležalová, Magda
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2015
Subjects:
ARDRA
TGGE
jedlý hmyz
jedlý květ
mikrobiální diverzita
edible insect
edible flowers
microbial diversity
bakalářská práce
Physical Description:
49 s. (9 084 znaků)
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Význam vybraných druhů hmyzu v gastronomii
by: Řezníček, Stanislav
Published: (2012)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Možnosti využití aktivních látek z jedlého hmyzu v kosmetických přípravcích
by: Pohanková, Michaela
Published: (2021)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu
by: Suchánková, Jiřina
Published: (2016)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Stanovení nutričních hodnot a pozorování životního cyklu potemníka moučného (Tenebrio molitor)
by: Vychodil, Radek
Published: (2020)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Základní technologické operace pro výrobky z jedlého hmyzu
by: Vychodil, Radek
Published: (2022)
×
Loading...