Přístupy ke studiu mikrobiální diverzity potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Holas, Ondřej (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 49 s. (9 084 znaků)

Cover

LEADER 01251ntm a22003617u 4500
001 zp38462
041 |a cze 
100 1 |a Holas, Ondřej  |4 dis 
245 1 0 |a Přístupy ke studiu mikrobiální diverzity potravin 
246 |a Study Approaches of Microbial Diversity of Food 
260 |c 2015 
300 |a 49 s. (9 084 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ARDRA 
653 |a TGGE 
653 |a jedlý hmyz 
653 |a jedlý květ 
653 |a mikrobiální diverzita 
653 |a ARDRA 
653 |a TGGE 
653 |a edible insect 
653 |a edible flowers 
653 |a microbial diversity 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31955  |y Plný text v Digitální knihovně UTB