catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv obsahu NaCl v sýrech hola...
  • Holdings

Vliv obsahu NaCl v sýrech holandského typu na dekarboxylázovou aktivitu vybraných mikroorganizmů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Taş, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
sýry holandského typu
zrání sýrů
koncentrace NaCl
texturní profilová analýza
volné aminokyseliny
biogenní aminy
Dutch type cheese
cheese ripening
the concentration of NaCl
texture profile analysis
free amino acids
biogenic amines
diplomová práce
Physical Description: 71 s. (90 902 znaků)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
    by: Kaloda, Pavel
    Published: (2017)
  • Možnosti náhrady NaCl ve sterilovaných kuřecích játrových paštikách
    by: Smolková, Michaela
    Published: (2021)
  • Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů
    by: Moudrá, Kateřina
    Published: (2015)
  • Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens v neutrálním a zásaditém prostředí
    by: Štajnochová, Kateřina
    Published: (2012)
  • Změna vybraných parametrů přírodního sýra s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactococcus lactis subsp. cremoris
    by: Maděrová, Simona
    Published: (2013)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...