catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Inhibiční účinky extrahovateln...
Inhibiční účinky extrahovatelných látek z jedlých květů
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Zemánková, Denisa
(Dissertant)
Other Authors:
Doležalová, Magda
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2015
Subjects:
antimikrobiální účinky
bioaktivní látky
extrakty
jedlé květy
antimicrobial activity
bioactive compounds
extracts
edible flowers
bakalářská práce
Physical Description:
58 s. (87 684 znaků).
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Antimikrobiální účinky extraktů z jedlých květů a netradičních druhů ovoce
by: Kutňák, Michal
Published: (2016)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výživové parametry jedlých květů.
by: Zbořilová, Šárka
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Rostlinné extrakty a jejich antimikrobiální účinky
by: Pivodová, Jana
Published: (2007)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Využití jedlých květů v gastronomii
by: Krpec, Petr
Published: (2012)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Biologicky aktivní látky müsli směsí s lišejníkem islandským
by: Kavanová, Lenka
Published: (2021)
×
Loading...