|
|
|
|
LEADER |
01292ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp37794 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zemánková, Denisa
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Inhibiční účinky extrahovatelných látek z jedlých květů
|
246 |
|
|
|a Inhibitory Activity of Extractable Compounds from Edible Flowers
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 58 s. (87 684 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a antimikrobiální účinky
|
653 |
|
|
|a bioaktivní látky
|
653 |
|
|
|a extrakty
|
653 |
|
|
|a jedlé květy
|
653 |
|
|
|a antimicrobial activity
|
653 |
|
|
|a bioactive compounds
|
653 |
|
|
|a extracts
|
653 |
|
|
|a edible flowers
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31557
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|