Inhibiční účinky extrahovatelných látek z jedlých květů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zemánková, Denisa (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 58 s. (87 684 znaků).

Cover

LEADER 01292ntm a22003377u 4500
001 zp37794
041 |a cze 
100 1 |a Zemánková, Denisa  |4 dis 
245 1 0 |a Inhibiční účinky extrahovatelných látek z jedlých květů 
246 |a Inhibitory Activity of Extractable Compounds from Edible Flowers 
260 |c 2015 
300 |a 58 s. (87 684 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a antimikrobiální účinky 
653 |a bioaktivní látky 
653 |a extrakty 
653 |a jedlé květy 
653 |a antimicrobial activity 
653 |a bioactive compounds 
653 |a extracts 
653 |a edible flowers 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31557  |y Plný text v Digitální knihovně UTB