catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Využití jedlých květů v gastro...
  • Holdings

Využití jedlých květů v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krpec, Petr (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
jedlé květy
gastronomie
netradiční pokrmy
zdobení
senzorické hodnocení
edible flowers
gastronomy
nontraditional dishes
decoration
sensory evaluation
diplomová práce
Physical Description: 85 s. Obrazové přílohy 15 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů
    by: Šťastná, Tereza
    Published: (2017)
  • Výživové parametry jedlých květů.
    by: Zbořilová, Šárka
    Published: (2011)
  • Inhibiční účinky extrahovatelných látek z jedlých květů
    by: Zemánková, Denisa
    Published: (2015)
  • Jedlé květy vybraných druhů planých rostlin a jejich zdravotní a gastronomický význam
    by: Svobodová, Blanka
    Published: (2011)
  • Antimikrobiální účinky extraktů z jedlých květů a netradičních druhů ovoce
    by: Kutňák, Michal
    Published: (2016)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...